Schwaab met PSV in gesprek over aflopend contract

9 januari 2019, 08:06   Bijgewerkt: 9 januari 2019, 10:06

De huidige verbintenis van Daniel Schwaab bij PSV loopt komende zomer af. De dertigjarige Duitser is echter nog altijd een belangrijke kracht voor de koploper van de Eredivisie en dus zijn beide partijen met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Dat bevestigt de centrumverdediger, die in 2016 overkwam van VfB Stuttgart, tegenover het Eindhovens Dagblad. "Maar verder kan ik er niks over zeggen. Ik denk er goed over na", zegt Schwaab, die niet wil zeggen dat hij aan zijn beste seizoen bezig is. "Dat is niet belangrijk. We moeten volhouden. Het gaat om een heel seizoen. In mijn tweede jaar onder Phillip Cocu had ik ook een basisplek, net als nu. Dat geeft iets meer vertrouwen. Dit seizoen zijn we iets constanter geweest dan het vorige."

Schwaab weet dat het onder Mark van Bommel heel goed loopt bij PSV. "Iedereen heeft zich snel aangepast aan de manier van spelen onder Van Bommel en iedereen snapte het ook. Dan wordt het automatisch makkelijker om te verdedigen. Ook in de komende maanden mogen wij geen enkel cadeautje uitdelen. Ajax is namelijk niet aan het slapen. Wij kunnen denk ik nog beter en voetballend zeker een stap vooruit zetten. Nog dominanter zijn, met en zonder bal. Voor de winter was er ook een aantal wedstrijden waarin het 'close' was."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen