'Tottenham bereikt akkoord met Juventus over transfer Dybala'

6 augustus 2019, 23:53

Tottenham Hotspur voegde deze zomer Tanguy Ndombele toe aan de selectie, maar hield zich verder behoorlijk koest op de transfermarkt. Daar is nu, twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt, verandering in gekomen. De club doet er alles aan om Paulo Dybala aan te trekken.

De Argentijn werd eerder in verband gebracht met Manchester United, maar wees een overstap naar die club eigenhandig af. Tottenham Hotspur lijkt wel succesvol te zijn. Mauricio Pochettino heeft zijn landgenoot Dybala overtuigd om naar Londen te komen. Volgens Sky Sports heeft Tottenham een akkoord bereikt met Juventus over een transfersom van zeventig miljoen euro.

Dybala moet er financieel zelf nog wel uitkomen met de Champions League-finalist van afgelopen seizoen. Mogelijk heeft de komst van Dybala ook te maken met een eventueel vertrek van Christian Eriksen. De Deen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Feit is wel dat er haast geboden is om zaken te doen, aangezien de transfermarkt in Engeland wat betreft ingaande transfers donderdagavond sluit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen