Gisteren gemist: Ten Hag rekent op Ziyech, Hansson vertrokken

20 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 19 augustus.

Ten Hag verwacht dat Ziyech en Mazraoui beiden kunnen spelen

Erik ten Hag rekent tegen APOEL Nicosia op de inzetbaarheid van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Enige voorwaarde is dat het duo de laatste training doorstaat. "Dat is even afwachten, maar ik verwacht dat ze kunnen spelen", aldus Ten Hag op de persconferentie. Ziyech werd zaterdag tegen VVV-Venlo nog naar de kant gehaald, Mazraoui kwam uit voorzorg helemaal niet in actie.

Feyenoord laat Hansson vertrekken naar Hannover 96

Feyenoord en Emil Hansson zijn uit elkaar. De 21-jarige aanvaller maakt per direct de overstap naar Hannover 96. Daar tekent de Zweed voor drie seizoenen. Zijn verbintenis in De Kuip liep nog een jaar door. Feyenoord nam hem vier jaar geleden over van het Noorse Brann Bergen.

VVV-Venlo mogelijk volgend seizoen op natuurgras

VVV-Venlo hoopt volgend seizoen op natuurgras te spelen. Technisch manager Stan Valckx bevestigt aan Voetbal International dat die mogelijkheid bestaat. De club, samen met vijf andere nog spelend op kunstgras, houdt momenteel de opties tegen het licht.

NEC speelt in slotseconde gelijk, Excelsior wint opnieuw

NEC heeft het eerste punt van dit seizoen binnen. De Nijmegenaren stevenden op bezoek bij Jong Ajax af op een nieuwe nederlaag, maar in de slotseconde knokten de gasten zich nog naar een punt: 3-3. Eredivisie-degradant Excelsior boekte maandagavond een benauwde zege op Jong AZ (1-2).

Manchester United laat punten liggen na gemiste penalty Pogba

Manchester United heeft punten gemorst bij Wolverhampton Wanderers (1-1). De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer wisselde een goede eerst helft af met een zwakke tweede helft. Paul Pogba werd de schlemiel van de avond. Hij miste een zelfverdiende strafschop op een 1-1 stand. Die misser betekent tevens dat United al vijf uitwedstrijden al niet gewonnen heeft.

Wint Ajax op Cyprus van APOEL Nicosia? Zet in en win bijna anderhalf keer je inzet terug bij TOTO!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen