Dumfries koestert punt: "Hielden het allebei goed dicht"

22 september 2019, 19:36

Denzel Dumfries besefte dat de neutrale kijker misschien niet al te veel aan zijn trekken kwam tijdens PSV-Ajax, maar heeft zichzelf zondagmiddag opperbest vermaakt. De kraker in het Philips Stadion eindigde in een 1-1 gelijkspel en de PSV-back kon daarmee leven.

De verwachtingen vooraf waren hooggespannen, maar een doelpuntenregen bleef uit in Eindhoven. "Ik kan me voorstellen dat dat verwacht werd, als je kijkt naar de intenties van beide ploegen. Dan zou je verwachten dat er veel goals zouden vallen. Maar we hielden het allebei goed dicht", analyseerde Dumfries in gesprek met FOX Sports. "Je kunt niet volle bak aanvallen en open huis houden en dat deden beide teams dan ook niet, lijkt me logisch."

De rechtsback genoot van de krachtmeting op zondagmiddag. "Heerlijk om een topper te spelen, het niveau is hoger en het gaat sneller." PSV blijft na de puntendeling gelijke tred houden met Ajax, maar Dumfries hecht hier niet al te veel waarde aan. "Ik zie het niet als volhouden met Ajax, we moeten gewoon ons eigen spel spelen en doen dat op dit moment heel goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen