Viergever als linksback én aanvoerder tegen PEC Zwolle

21 december 2019, 18:50   Bijgewerkt: 22 december 2019, 09:27

PSV start zaterdagavond met Nick Viergever als linksback en Jordan Teze als rechtsback tegen PEC Zwolle. Trainer Ernest Faber moest vanwege een schorsing van Denzel Dumfries en blessure bij Michal Sadílek improviseren en heeft daarom zijn centrum ook uit elkaar gehaald. Daar is ruimte voor de eerder nog gepasseerde Timo Baumgartl.

De Duitse aanwinst heeft zijn basisplaats terug en staat samen met Daniel Schwaab achterin. Op het middenveld keert ook Jorrit Hendrix terug in de basis, bij afwezigheid van Érick Gutiérrez en Ryan Thomas (beide geblesseerd). Mohamed Ihattaren en Pablo Rosario zijn de andere middenvelders. Overigens draagt Viergever de aanvoerdersband, aangezien Ibrahim Afellay op de bank zit en Dumfries geschorst is. 

Voorin staan Steven Bergwijn, Cody Gakpo en Ritsu Doan, bij de afwezigheid van centrumspitsen Donyell Malen en Kostas Mitroglou, die allebei kampen met blessures. Bij PEC Zwolle is na de dramatische bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard midweeks wel iets veranderd: Mustafa Saymak en Sai van Wermeskerken krijgen de voorkeur boven Mike van Duinen en Gustavo Hamer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen