Van Hecke twijfelt nog over transfer naar AS Monaco

29 juni 2020, 11:14

Jan Paul van Hecke twijfelt serieus over zijn transfer naar AS Monaco. De verdediger is nog niet volledig overtuigd dat hij het voorbeeld van NEC'er Anthony Musaba wil volgen en naar de Ligue 1-club wil overstappen. De verwachting is dan ook niet dat zijn overgang snel rondkomt. "Die jongen is heel kritisch en stelt goede vragen. Ga ik spelen, gaan ze me uitlenen?", schetst NAC Breda-directeur Mattijs Manders.

Dat doet hij tegenover Voetbal International. "Hij heeft geen haast. Wij ook niet. De transfermarkt moet nog beginnen", weet Manders. "Laat ik wel eerlijk zijn, het helpt enorm als we een transfer doen. Of we moeten verkopen? Kijk, je kunt ook openbreken en opwaarderen in theorie. Het moet niet, maar voor een club als NAC - voor iedere club - is een stapje vooruit mogelijk door zo'n transfer. Dat zal niet ieder jaar gebeuren. Het komt heel goed uit."

Lees ookDroomtransfer NEC'er Musaba naar AS Monaco afgerond

NAC Breda kan het geld goed gebruiken, waarbij AS Monaco een concreet bod heeft gedaan. "Als ik nu bij een kruisje kan tekenen voor een bedrag dat wij mooi vinden dan teken ik", verduidelijkt Manders. Naar verluidt gaat het om zo'n twee miljoen euro, ook onder andere FC Utrecht heeft interesse, maar die kan dat bedrag (lang) niet ophoesten. "Mijn kop gaat er af als het bedrag minder wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen