'Buijs wil aanvallende versterkingen; Zweeds talent in beeld'

11 januari 2021, 10:41

FC Groningen staat er met de huidige zevende plek in de Eredivisie nog steeds redelijk voor, maar begint aanvallend enigszins vleugellam te raken. Danny Buijs en techisch directeur Mark-Jan Fledderus maken zich wat zorgen over de aanval en willen die met de komst van Daleho Irandust een impuls gaan geven.

Voorin is het wat broos bij Groningen, waar Buijs vaak de kans moet geven aan jonge talenten. De fitheid van Alessio da Cruz en Patrick Joosten valt wat tegen, terwijl Arjen Robben eveneens niet inzetbaar is. Daardoor geeft Buijs veel speelminuten aan Remco Balk, Tomas Suslov en Kyan Slor. Het Dagblad van het Noorden oppert dat Buijs heeft aangedrongen op aanvallende versterkingen.

Directeur Fledderus is achter de schermen inderdaad bezig met het halen van een aanvaller. Irandust van Häcken is daarvoor in beeld, weet Voetbal International. De 22-jarige aanvallende middenvelder zou een waarde hebben van een miljoen euro. VI meldt dat de Groningen-geruchten vanuit het Zweedse kamp gelekt zijn, om op die manier de interesse van andere clubs aan te wakkeren. Gemakkelijk is het dan ook niet voor Groningen om de deal af te ronden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen