Drommel over interesse PSV: "Ik zie wel wat er langs gaat komen"

6 maart 2021 – Joël Drommel is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Twente, maar richt ze voorlopig enkel op zijn huidige werkgever uit Enschede. De doelman heeft bij zijn club aangegeven komende zomer te willen vertrekken en wordt genoemd bij PSV en Ajax. De Eindhovenaren zien Lars Unnerstall op zijn beurt de stap naar Twente maken. De toekomst van Drommel is nog ongewis.

Drommel over interesse PSV: "Ik zie wel wat er langs gaat komen"

"Ook voor mij is dat allemaal nog niet bekend", vertelde de gewilde goalie na afloop van de wedstrijd tegen Willem II voor camera van ESPN. "Ik focus me nu volledig op FC Twente en zie dan wel wat er langs gaat komen. Het is aan mij om een goed seizoen te blijven draaien en mijn tijd hier mooi af te sluiten."

Drommel kon in de jacht op de play-offs puntenverlies tegen Willem II echter niet voorkomen. "We geven het weer in de slotfase weg en dat is doodzonde. Ik vond ons de bovenliggende partij met het meeste balbezit en het betere voetbal. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we op deze manier ons plekje in de play-offs weggeven."

gerelateerd