Streep door bondscoachschap: Polak verlengt contract bij ADO

15 april 2021 – Hij werd in verband gebracht met het bondscoachschap van de Oranje Leeuwinnen en een overstap naar competitiegenoot FC Twente, maar Sjaak Polak is ook volgend seizoen trainer van ADO Den Haag Vrouwen. De club uit de residentiestad maakt donderdag bekend dat het contract van de 45-jarige oefenmeester is verlengd tot medio 2022.

Streep door bondscoachschap: Polak verlengt contract bij ADO

Polak is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van ADO Den Haag. "Ik ben blij en vereerd dat ik mijn contract mag verlengen. Vorig seizoen werd abrupt afgebroken door de coronacrisis, maar dit seizoen hebben we de draad weer kunnen oppakken. We hebben met deze spelersgroep echt iets moois neergezet, maar we zijn er nog niet. We willen van dit mooie seizoen een fantastisch seizoen maken en daar ligt onze focus op. Ik ben hier nog niet klaar", aldus de voormalig middenvelder.

Kees Punt, de voorzitter van ADO Den Haag Vrouwen, ziet het feit dat Polak zijn contract wil verlengen als een blijk van waardering en vertrouwen. "Omgekeerd zijn wij ook overtuigd van de kwaliteiten van Sjaak. Hij is een echt 'mensen-mens' met veel humor en werkt optimaal samen met iedereen binnen onze club, maar heeft ook de kwaliteiten die wij graag zien bij een hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen. Hij brengt passie en strijd, geeft de meiden vertrouwen en maakt ze beter. Daarnaast heeft hij van de spelersgroep een echt team weten te maken. Dat zie je allemaal terug op het veld. Zoals gezegd, we zijn blij met deze contractverlenging, en zien uit naar weer een mooi seizoen."

Eredivisie

gerelateerd