'PSV gaat naast Ihattaren ook Malen en Dumfries verkopen'

20 april 2021, 19:48

Er staat een drukke transferzomer voor de deur bij PSV. De club uit Eindhoven rekent sowieso op een vertrek van Mohamed Ihattaren, die voor naar verluidt enkele miljoenen kan worden opgepikt. Daarnaast lijken er met Donyell Malen en Denzel Dumfries twee belangrijke spelers te vertrekken.

Dat verwacht Voetbal International althans. PSV heeft te kampen met een transferverlies van 25 miljoen euro en wel dat wegpoetsen met de verkoop van bovengenoemd drietal. Met name voor internationals Malen en Dumfries hoopt PSV flink te kunnen cashen. Het model van PSV is erop gebaseerd dat er iedere zomer spelers vertrekken voor mooie transfersommen.

Malen, Dumfries en Ihattaren zijn ongetwijfeld niet de enige spelers die zullen vertrekken bij PSV. Ook de verhuurden Ritsu Doan, Bruma en Derrick Luckassen hebben waarschijnlijk geen toekomst meer in Eindhoven. Dat geldt ook voor Timo Baumgartl, Erick Gutiérrez, Adrian Fein, Joël Piroe, die dit seizoen geen vaste basisspelers zijn geworden onder Roger Schmidt.

Ihattaren

Afgelopen weekend bracht De Telegraaf naar buiten dat PSV vermoedelijk vijf miljoen euro wil vangen voor Ihattaren, die nog altijd in beeld is bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen