RKC Waalwijk ziet John na een jaar naar Saoedi-Arabië vertrekken

11 juni 2021 – RKC Waalwijk neemt afscheid van Ola John. De 29-jarige aanvaller heeft ervoor gekozen om de Eredivisie-club na één jaar de rug toe te keren. Vanaf volgend seizoen is John speler van Al Hazem in Saoedi-Arabië.

RKC Waalwijk ziet John na een jaar naar Saoedi-Arabië vertrekken

John keerde een klein jaar geleden bij RKC terug op de Nederlandse velden. In Waalwijk hoopte de aanvaller zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar zijn oude niveau tikte hij niet aan. In totaal speelde hij in de Eredivisie 24 wedstrijden voor RKC, waarvan zestien als basisspeler. De teller stopte bij slechts twee doelpunten en twee assists.

Al Hazem, dat afgelopen seizoen kampioen werd op het tweede niveau van Saoedi-Arabië wordt alweer de negende club van het gevallen talent. Eerder stond John op de loonlijst bij FC Twente, Benfica, Hamburger SV, Reading, Wolverhampton Wanderers, Deportivo La Coruña en Vitória Guimarães.

Volgens het Brabants Dagblad wilde RKC Waalwijk door met John en had de aanvaller een aanbieding op zak om zijn contract te verlengen, maar maakte de aanvaller een andere keuze.

Eredivisie

gerelateerd