'Eredivisie-klus voor Tobiasen na ontslag bij Almere City'

21 juni 2021 – Ole Tobiasen heeft na zijn ontslag bij Almere City een nieuwe werkgever. De 46-jarige Deen treedt toe tot de technische staf van sc Heerenveen. Tobiasen wordt assistent-trainer van Johnny Jansen. De van Heracles Almelo afkomstige Peter Reekers gaat in diezelfde functie aan de slag. Tobiasen en Reekers zijn de opvolgers van Hennie Spijkerman en Jeffrey Talan, van wie Heerenveen afscheid nam. 

'Eredivisie-klus voor Tobiasen na ontslag bij Almere City'

De Leeuwarder Courant meldt de aanstaande aanstellingen bij Heerenveen. Daarmee is de technische staf van de Friezen grotendeels rond. Wel wordt er nog gezocht naar een keeperstrainer en een teammanger. Tobiasen is geen onbekende in Heerenveen. Als speler voetbalde hij tussen 1995 en 1997 voor de Friezen. De afgelopen twee seizoenen stond de ex-verdediger aan het roer bij Almere City, maar daar werd hij in maart vorig seizoen ontslagen.

Lees ook: Ontmanteling technische staf Heerenveen kwam als verrassing

Reekers komt over van Heracles, waar hij zes jaar assistent-trainer was. Zijn vertrek uit Almelo werd eerder al aangekondigd. De nieuwe bestemming wordt dus Heerenveen. Reekers is teven assistent-bondscoach bij Jong Oranje.

Volgens de LC krijgt Talan een andere functie bij Heerenveen.

Eredivisie

gerelateerd