'Feyenoord vreest: Norwich City wil Berghuis als opvolger Buendia'

21 juni 2021 – Op de dag dat Feyenoord weer is begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen, kwamen er voor de fans van de Rotterdammers verontrustende berichten vanuit Engeland. Daar werd namelijk gemeld dat Norwich City vrij serieuze belangstelling heeft in de aanvoerder van Feyenoord, Steven Berghuis. Hij moet mogelijk de opvolger worden van Emi Buendia.

'Feyenoord vreest: Norwich City wil Berghuis als opvolger Buendia'

Dat schrijft het Engelse BT.com althans. Het gepromoveerde Norwich City, bij wie Tim Krul ook nog onder contract staat, verkocht uitblinker Buendia voor een kleine veertig miljoen euro aan Aston Villa. Omdat Berghuis slechts tussen de vier á vijf miljoen euro zou hoeven kosten, ziet men hem bij Norwich City als zeer serieuze optie om de Argentijn te vervangen. 

Volgens bronnen in Nederland zou Berghuis zelf echter nog niet overtuigd zijn van de stap naar Engeland. Eerder mislukte hij namelijk bij Watford in de Premier League, waarna hij de overstap maakte naar Feyenoord. In De Kuip maakte de aanvaller in de laatste jaren ontzettend veel indruk, waardoor hij zich ook in belangstelling heeft gespeeld van naar verluidt PSV en VfL Wolfsburg.

Lees ookBREAKING: Jørgensen buiten selectie Feyenoord na vertrekwens

Dat hij slechts voor een schijntje is op te halen, maakt hem voor werkelijk heel Europa interessant. Ook clubs met een kleiner budget hopen hem te kunnen verleiden. Feyenoord-coach Arne Slot liet op zijn beurt weten nog altijd te hopen dat hij de aanvoerder kan behouden in Rotterdam-Zuid. Waar zien we de international van Nederland na de zomer spelen?

Feyenoord

gerelateerd