'Ajax krijgt concurrentie: ook Turks bod op Berghuis'

24 juni 2021 – De opties die Steven Berghuis heeft voor het komende seizoen nemen rap toe. Naast het veelbesproken nieuws dat Ajax zich bij Feyenoord had gemeld, heeft nu ook het Turkse Galatasaray een officieel bod uitgebracht. De aanvoerder en topscorer van de Rotterdammers is gewild, te meer omdat hij voor slechts vier miljoen euro op te pikken is.

'Ajax krijgt concurrentie: ook Turks bod op Berghuis'

Het Turkse A Spor deed donderdag melding van de interesse van Galatasaray, waarna het goed ingevoerde Twitter-kanaal Feyenoord Transfermarkt dat gerucht vervolgens kon bevestigen. Ook hier gaat het om een bod van vier miljoen euro, wat door een clausule in het contract van Berghuis genoeg is om hem van Feyenoord over te nemen. In Rotterdam heeft de aanvaller een contract voor nog slechts één jaar.

Met Galatasaray komt er dus opnieuw een optie bij voor Berghuis. Eerder deze week kwam het spraakmakende nieuws naar buiten dat ook aartsrivaal Ajax zich officieel gemeld had. De Amsterdammers zouden daarnaast ook concurrentie hebben van PSV en het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel, die hem eerder zelf al naar PSV wilde halen. Daarnaast is ook nog altijd niet uitgesloten dat Berghuis zijn contract bij Feyenoord gewoon uitzit.

Meer duidelijkheid lijkt er voorlopig ook nog niet te gaan komen. Berghuis gaf voorafgaand aan het EK al aan dat hij zich volledig op het toernooi met Oranje wilde focussen, voor hij een beslissing zou nemen over zijn toekomst.

Lees ook: Berghuis beslist na EK over toekomst, vertrek niet zeker

Ajax

gerelateerd