Heerenveen pikt doelman op in Zwolle, Cambuur verlengt contract

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 juni 2021 – SC Heerenveen heeft zich versterkt met Xavier Mous. De 25-jarige doelman komt transfervrij over van PEC Zwolle en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend. De doelman gaat in Friesland de concurrentiestrijd aan met doelman Erwin Mulder, die eveneens nog onder contract staat in Heerenveen.

Heerenveen pikt doelman op in Zwolle, Cambuur verlengt contract

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mous doorliep de jeugdopleiding van Ajax en keepte drie duels in de beloftenploeg. Via FC Oss en SC Cambuur belandde hij in 2019 bij PEC Zwolle, waar hij pendelde tussen de basis en de bank. Zijn oude werkgever haalde onlangs Kostas Lamprou op bij RKC Waalwijk, waardoor er voor Mous geen plek meer was in het MAC3Parc Stadion. Daarom verkast hij naar het Abe Lenstra Stadion.

Hoedemakers
Mees Hoedemakers heeft zijn contract bij SC Cambuur met een jaar verlengd. De middenvelder stond in de belangstelling van diverse clubs, maar kiest voor een langer verblijf bij de promovendus. De nieuwe verbintenis van Hoedemakers loopt tot de zomer van 2023. Hoedemakers was afgelopen seizoen basisspeler in het seizoen waarin Cambuur de terugkeer naar de Eredivisie bewerkstelligde.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd