PSV'er van 10 miljoen mag weg, ook Piroe kan vertrekken

25 juni 2021, 21:10   Bijgewerkt: 26 juni 2021, 09:06

Het tijdperk van Timo Baumgartl en Joël Piroe bij PSV lijkt ten einde. PSV geeft in een officieel bericht op de eigen clubwebsite aan dat het duo uit mag kijken naar een nieuwe club. PSV presenteerde deze week al twee versterkingen met Marco van Ginkel en Davy Pröpper en met het eventuele vertrek van Baumgartl en Piroe krijgt de nieuwe selectie nog meer vorm.

Timo Baumgartl werd in 2019 voor een gigantisch bedrag van tien miljoen euro overgenomen van het destijds gedegradeerde VfB Stuttgart. In Eindhoven maakt hij vaak een wisselvallige indruk en onder zijn trainers wist hij nooit basisspeler te worden. PSV heeft inmiddels genoeg gezien en heeft aangegeven dat de miljoenenaankoop verder mag kijken. Zo kan Baumgartl inmiddels wel worden bestempeld als miskoop.

Joël Piroe is een product uit de jeugd van PSV. In het seizoen 2014-2015 kwam hij terecht in de PSV Academy en vanuit daar stroomde hij door naar de hoofdmacht. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut in het eerste van PSV, maar een vaste basisplek kon hij niet bemachtigen. Tussendoor speelde hij nog een jaar op huurbasis voor Sparta Rotterdam waar hij twee goals maakt in achttien wedstrijden. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, meldt dat Piroe al heel ver is met Swansea City.

Optie Bruma niet gelicht

Armindo Bruma werd afgelopen seizoen verhuurd aan Olympiakos Piraeus, maar de Griekse club heeft besloten om de koopoptie in het contract van Bruma niet te lichten. Zodoende keer hij snel wee terug bij PSV. De huurtransfer van Maximiliano Romero naar Udinese is alles behalve zeker. Hij werd al gesignaleerd in Udine, maar de transfer staat even op een laag pitje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen