Verweij vreest dat Ajax wordt gepiepeld in transfer Sulemana

25 juni 2021 – De afgelopen weken werd Kamaldeen Sulemana veelvuldig in verband gebracht met Ajax. Hij zou zijn gesignaleerd in Amsterdam en Sulemana bevestigde zelf al dat Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. De Amsterdammers zijn echter niet de enige die in de markt zijn voor de aanvaller. Ook Manchester United heeft interesse in de diensten van Sulemana, dus Ajax moet toch haast maken.

Verweij vreest dat Ajax wordt gepiepeld in transfer Sulemana

Ajax-watcher van De Telegraaf Mike Verweij vertelt in de voetbalpodcast Kick-off dat hij bang is voor een scenario dat eerder al zichtbaar was bij de transfer van Richarlison. Destijds dacht Ajax ook rond te zijn met alle partijen, maar op het laatste moment werd hij weggekaapt door Watford, dat hem later weer doorverkocht met flinke winst aan Everton.

"Ajax en FC Nordsjaelland zijn eruit, maar Manchester United schijnt dat ook te zijn. Sulemana is in afwachting van overeenstemming tussen Ajax en zijn zaakwaarnemer. De keuring lijkt te zijn uitgesteld tot zaterdag, maar dat heb ik niet bevestigd gekregen", vertelt Verweij. De reden dat de medische keuring is uitgesteld, is onduidelijk, maar dat zou kunnen duiden op andere zaken die spelen.

Lees ook: Berichtgeving over Ajax en Sulemana voorbarig genoemd

"Het zou tijdrekken kunnen zijn en ik ben bang dat Ajax moet vrezen voor een Richarlison. Het is een dubbeltje op zijn kant." De vraagprijs voor Sulemana ligt rond de vijftien miljoen euro en Ajax is dus bereid om dat bedrag op tafel te leggen. De 19-jarige Nigeriaan maakte dit seizoen veel indruk in Denemarken, waar hij in de kampioenspoule zes doelpunten maakte in negen wedstrijden.

Ajax

gerelateerd