Fer houdt kaken stijf op elkaar over mogelijke transfer Berghuis

26 juni 2021, 15:55

Het is een hot topic in Rotterdam en Amsterdam: de mogelijke overgang van Steven Berghuis naar Feyenoord. Tal van prominenten hebben hun mening gegeven over de spraakmakende transfer, maar Leroy Fer houdt zijn kaken vooralsnog stijf op elkaar.

Na de oefenwedstrijd tegen KAA Gent (1-1) werd Fer door het Algemeen Dagblad gevraagd of hij het met Berghuis heeft gehad over de mogelijke overstap naar Ajax. "Nee, ik heb Steven niet gesproken hierover", was hierop zijn antwoord. "Ik heb hem alleen succes gewenst met het Nederlands Elftal. Daarna heb ik geen contact meer met hem gehad."

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ajax zich hoopt te versterken met Berghuis, die bij Feyenoord beschikt over een contract dat volgend jaar afloopt. De aanvaller heeft in zijn verbintenis een clausule van vier miljoen euro staan, maar Feyenoord verlangt minstens acht miljoen euro. De Telegraaf schreef vrijdag dat het geschil mogelijk zal leiden tot een arbitragezaak, daar de partijen de clausule in het contract van Berghuis anders interpreteren.

Fer wel zich niet te veel bezighouden met de transferperikelen van zijn teamgenoot. "Ik ken de rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax. Maar of hij de overstap gaat maken, is niet aan mij. Dat is aan Steven en aan de clubs", reageert hij diplomatiek. Ook de vraag van een ESPN-verslaggever of hij een transfer van Feyenoord naar Ajax een mooie stap zou vinden, pareert hij op dezelfde wijze. "Daar geef ik geen antwoord op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen