Messi is officieel transfervrij: keert hij nog terug naar Barcelona?

1 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 30 juni 2021, 23:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 1 juli.

Nieuws

Persconfrenties België en Italië 

De Belgen en Italië maken zich op voor het meest finalewaardige affiche van de kwartfinales. Beide landen gelden als topfavoriet voor de eindzege, maar er zal slechts één land doorstoten naar de halve finale. Bondscoaches Roberto Mancini en Roberto Martínez schuiven vandaag aan tijdens de persconferentie. Mogelijk heeft de Belgische bondscoach meer informatie over het herstel van topspelers Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Woensdag ontbraken ze nog op de training, dus een basisplaats lijkt zeer ver weg.

Toptransfers in aankomst

De overgang van Achraf Hakimi van Internazionale naar Paris Saint-Germain komt normaliter vandaag rond. De vleugelverdediger wordt medisch gekeurd en moet in Milaan de nodige miljoenen gaan opleveren, terwijl hij bij PSG voor een enorme impuls moet gaan zorgen. Mogelijk dat ook Jadon Sancho vandaag nog over de toonbank gaat: zijn aankondiging is ook slechts een kwestie van tijd

Messi is transfervrij

Wat hebben Sergio Ramos gemeen? Nou, dat ze vanaf vandaag (donderdag) transfervrij zijn. Ze zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen, want de contracten met hun werkgevers zijn afgelopen. Wat Messi betreft hopen ze bij FC Barcelona voorlopig heel hard dat hij nog terugkeert in Camp Nou. Maar gebeurt dat ook? Voorzitter Joan Laporta is nog altijd vol vertrouwen. 

Voetbal op tv

20.00 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

22.55 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen