'Feyenoord-bod op middenvelder afgewezen, Wehrmann vertrekt'

30 juni 2021, 13:44

Het eerste bod van Feyenoord op Joshua Kitolano is afgewezen, zo meldt het Noorse Nettavisen. Feyenoord had een bedrag van rond de zes miljoen Deense kronen over voor de middenvelder, een bedrag dat gelijkstaat aan ongeveer 800.000 euro. Zijn werkgever Odds BK hoopt echter een hogere transfersom te ontvangen.

Daardoor zijn Feyenoord en Odds opnieuw om tafel gegaan om te onderhandelen. De negentienjarige Noor is dit seizoen vaste waarde op het middenveld van Odds. Afgelopen weekend tekende hij voor zijn eerste treffer van het seizoen. Kitolano speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 78 wedstrijden in de hoofdmacht van de Noorse middenmoter.

Kitolano moet in de selectie de plek overnemen van Jordy Wehrmann, die definitief is teruggekeerd naar FC Luzern. Wehrmann speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Zwitserland, maar kiest nu voor een definitief dienstverband. "Bij Feyenoord heb ik mijn opleiding genoten en in het eerste elftal gespeeld. Ik koester elke minuut daarvan en wil iedereen bedanken die daaraan bijgedragen heeft. Bij deze club ben ik volwassen geworden", vertelt de jonge middenvelder op de clubwebsite.

Wehrmann brak door vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde twee jaar geleden op huurbasis bij FC Dordrecht. Onder Dick Advocaat kwam hij in de eerste seizoenshelft nog tot een handjevol optredens, maar op zoek naar speeltijd besloot hij naar Luzern te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen