Domper Van Bommel: Wolfsburg weigert Weghorst-transfer niet

5 juli 2021, 10:24

Mark van Bommel moet mogelijk vrezen voor het vertrek van Wout Weghorst (28). Hoewel de Nederlandse spits zeer succesvol was bij VfL Wolfsburg de laatste seizoenen, staan de beleidsbepalers niet onwelwillend tegenover een zomers miljoenenvertrek.

Dat heeft directeur Jörg Schmadtke laten weten tegenover het Duitse Kicker. Hem werd gevraagd naar de situatie van Weghorst, voor wie in de laatste transferperiodes veel interesse was. Schmadtke wil de Nederlander zeker niet per se verkopen, maar is anders dan voorheen wél bereid om hem met een contract tot en met 2023 te laten gaan.

"Als er een bod komt, dat voor alle partijen acceptabel is, dan veranderen de zaken", stelt Schmadtke tegenover het Duitse medium over de mogelijkheid van een Weghorst-transfer. Hij benadrukt overigens wel dat er géén serieuze partij gekomen is voor de spits, maar anders dan in voorgaande windows ligt er wél een opening voor een deal.

Lees ook: Van Bommel begint bij Wolfsburg: "Heb dat stempel gekregen"

Onder andere Arsenal, AS Roma, Chelsea, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur werden in het afgelopen jaar concreet en minder concreet gelinkt aan Weghorst, die in 120 wedstrijden 63 doelpunten maakte en 21 assists gaf. Momenteel speelt er dus weinig rondom de international van het Nederlands elftal, maar een zomerse transfer is wel realistischer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen