Berghuis richting uitgang, wie haalt Feyenoord terug?

6 juli 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 5 juli.

'Arnesen heeft al afscheid genomen van Berghuis'

Feyenoord houdt geen rekening meer met een terugkeer van Steven Berghuis. De 29-jarige aanvaller wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Ajax en die transfer lijkt zo goed als rond. Volgens sportmarketeer Chris Woerts is een langer verblijf van de linksbenige aanvaller in Rotterdam uitgesloten.

Bizar nieuws: 'PSG aast ook nog op Messi en Pogba'

Paris Saint-Germain blijft zich roeren op de transfermarkt. Nadat eerder Georginio Wijnaldum al transfervrij werd opgepikt en Sergio Ramos, Raphaël Varane én Gianluigi Donnarumma onderweg zijn naar Parijs, wil de topclub zich met nóg twee spelers versterken.

Van der Gijp oppert opvolger Berghuis: "Veel uit te halen"

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe buitenspeler nu Steven Berghuis op het punt staat naar Ajax te verkassen. De 29-jarige sterspeler laat grote schoenen na om te vullen, maar René van der Gijp denkt een geschikte opvolger in de Eredivisie te zien: Gyrano Kerk.

Feyenoord-gerucht over Veerman heeft veel onzekerheden

Iedereen houdt rekening met een transfer van Joey Veerman. De vraag is voornamelijk: waar naartoe? Feyenoord hoopt nog steeds op de diensten van de vice-aanvoerder van sc Heerenveen, meldt Feyenoord Transfermarkt. Het doorgaans betrouwbare medium voegt er in de berichtgeving ook aan toe dat er veel onzekerheden zitten in het gerucht.

Eerste weken onder Van Bommel: "Het is echt heel erg intens"

Mark van Bommel heeft in zijn eerste week als trainer van het Duitse VfL Wolfsburg al meteen een onuitwisbare indruk achtergelaten. De Nederlandse oefenmeester laat zijn spelers op de trainingen tot het gaatje gaan, tot veel genoegen van sterkhouder Maximilian Arnold. De 27-jarige middenvelder is diep onder de indruk van zijn nieuwe oefenmeester.

Kuipers en Makkelie aan de top: "Achter hen zit praktisch niks"

Björn Kuipers en Danny Makkelie staan in Nederland op eenzame hoogte. Dat stelt Dick Jol. Volgens de oud-arbiter staat er niemand in de schaduw van de beide scheidsrechters, die de finale (Kuipers) en een halve finale (Makkelie) op het EK mogen fluiten. "Achter is twee zit praktisch niks", meent Jol.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen