Japan
0 – 0
Kroatië

'Veel interesse voor Ajacied Álvarez, maar hij wil niet weg'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 juli 2021 – Edson Álvarez geniet serieuze interesse vanuit Frankrijk en Spanje, maar is niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Ajax. De middenvelder annex centrale verdediger maakte afgelopen seizoen een wederopstanding door en groeide onder Erik ten Hag uit tot een vaste kracht. Daarmee speelde hij zich in de kijker van meerdere clubs, maar inmiddels wil hij niet langer vertrekken.

'Veel interesse voor Ajacied Álvarez, maar hij wil niet weg'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Ajax Showtime althans over de Mexicaan, die met zijn land momenteel verblijft op de Gold Cup. In eigen land werd afgelopen week de vergelijking gemaakt met de inmiddels gestopte icoon Rafael Márquez (42), want ook daar maakt hij indruk. In de Ligue 1 en La Liga heeft hij daarmee zichzelf in de kijker gespeeld, maar Álvarez heeft laten doorschemeren dat hij deze zomer niet wil verkassen.

De Mexicaan heeft het namelijk naar zijn zin in Amsterdam momenteel, helemaal omdat zijn gezin na anderhalf jaar eindelijk werd herenigd met hem afgelopen winter. Bovendien is hij gelukkig met de huidige rol bij Ajax: twee dingen die hij niet op het spel wil zetten met een transfer. Afgelopen winter toonde Valencia veel interesse, destijds gingen Marc Overmars en Ten Hag voor een overgang liggen van de sterkhouder.

Lees ook: 'Ajax gaat Berghuis halen en ligt op poleposition voor Sulemana'

Overigens was volgens het medium een transfer sowieso een moeilijk verhaal geworden, omdat Ajax niet van plan was om Álvarez zomaar te verkopen. In de Spaanse competitie zitten veel clubs met financiële problemen, terwijl zijn contract in Amsterdam nog doorloopt tot en met 2024. Zeker is dat er vanuit Frankrijk ook zeer concrete interesse was, maar tot een transfer zal het normaliter niet komen. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd