Dilrosun bij Feyenoord in beeld als opvolger Berghuis

9 juli 2021, 19:53   Bijgewerkt: 9 juli 2021, 19:58

Feyenoord hoopt deze zomer de selectie te versterken met Javairô Dilrosun. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad en Voetbal International dat de Rotterdammers in de markt zijn voor de 23-jarige aanvaller van Hertha BSC. Dilrosun is bij Feyenoord in beeld om de opvolger te worden van Steven Berghuis, die naar alle waarschijnlijkheid naar Ajax vertrekt.

Arnesen nam eerder deze zomer al eens contact op met Hertha BSC en kreeg toen een negatief antwoord op het huurverzoek. "Een maand geleden hebben we contact gelegd en toen bleek dat zijn komst echt niet haalbaar was. Recent kregen we te horen dat er misschien toch een mogelijkheid is om hem te huren. Laten we zeggen dat de deur op een kiertje staat", aldus Arnesen.

Feyenoord had ook een andere jonge Nederlandse aanvaller in het vizier. "Ik heb Manchester United gebeld voor Chong, dat klopt. Maar ook dat bleek onhaalbaar. De naam Sam Lammers is ook gevallen. Maar Arne Slot gaat met Róbert Bozeník aan de slag als spits en we hebben Naoufal Bannis en Bryan Linssen die daar ook kunnen spelen", vertelt hij.

Eerder liet Arnesen ook al weten dat hij naarstig op zoek is naar een extra verdediger. "Die hadden we liever gisteren gehad dan vandaag. Maar we doen niet zo maar wat, hij moet echt een versterking zijn. Probleem is dat wij niet het geld hebben zo even iemand te kopen. Dat betekent dat we geduldig moeten blijven, maar tegelijk kunnen we niet te lang wachten. We zijn er druk mee bezig", zei hij tegen Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen