Götze denkt niet aan transfer en heeft duidelijke doelstelling

10 juli 2021, 11:39

Mario Götze zit nog altijd goed op z'n plek bij PSV. Momenteel bereidt hij zich met de ploeg voor op het nieuwe seizoen, waarvoor hijzelf duidelijke doelstellingen heeft gesteld. "Ik heb al veel Champions League-wedstrijden gespeeld en dat wil ik weer. Dat is mijn doel dit seizoen."

Afgelopen seizoen liet Götze af en toe zijn klasse zien, maar ontbrak het ook vaak aan fitheid bij de middenvelder. De eerste oefenwedstrijd tegen RWDM liet hij aan zich voorbij gaan, al hoeven supporters van de club zich daarover geen zorgen te maken. "Het was puur uit voorzorg. Ik ben volledig fit en voel me goed", stelde hij de achterban gerust in gesprek met ESPN.

Het was een verrassende stap die Götze een jaar geleden maakte: de voormalig wereldkampioen en speler van Bayern München en Borussia Dortmund dook plotseling op in de Eredivisie. Nog altijd kijkt hij positief terug op die transfer. "Ik had tien jaar in Duitsland gespeeld en was toe aan een nieuwe uitdaging. Het was goed voor mij. Ik heb veel geleerd: de spelopvatting van deze trainer, de situatie met covid en ik ben ook vader geworden. Voor het eerst ouder worden was heel positieve ervaring. Je gaat anders tegen dingen aankijken."

Voorlopig zit Götze dus goed bij PSV. Een vertrek is dan ook niet aan de orde. "Ik denk er niet aan om weg te gaan. We hebben een grote kans om Champions League te spelen, als team te groeien en om prijzen te pakken. Dat wil ik ook graag, dat is voor mij het belangrijkste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen