Sparta akkoord over transfer Harroui, PSV laat Madueke niet gaan

20 augustus 2021, 11:40

Abdou Harroui gaat Sparta spoedig verlaten. De 23-jarige middenvelder heeft al maanden een vertrekwens en lijkt nog een dezer dagen zijn zin te krijgen. Sparta heeft een akkoord bereikt met een geïnteresseerde club, waardoor Harroui geen deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie dit weekend. Sparta ontvangt in eigen huis Heracles.

Dat meldt de club op de eigen kanalen. Harroui heeft echter zelf nog geen akkoord bereikt met zijn mogelijke nieuwe werkgever. Bovendien moet hij nog medisch gekeurd worden. Sparta heeft de voormalig jeugdspeler toestemming gegeven om zijn gewenste overstap af te ronden. Naar verluidt ontvangen de Rotterdammers een bedrag van rond de twee miljoen euro voor de jeugdinternational.

Madueke

PSV is niet van plan om mee te werken aan een transfer van Noni Madueke. Het negentienjarige toptalent, dat uitstekend aan het nieuwe seizoen is begonnen, staat op de radar van diverse clubs in het buitenland. Vooral Engelse clubs hebben oren naar zijn komst. In een eerder stadium was bijvoorbeeld Leicester City al serieus in de markt voor de buitenspeler.

PSV hanteert volgens het Eindhovens Dagblad echter geen vraagprijs voor de gewilde buitenspeler. Een bod van een bedrag rond de dertig miljoen euro wordt daardoor resoluut afgewezen. PSV verloor eerder al vaste basiskrachten als Donyell Malen en aanvoerder Denzel Dumfries. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen