Krankzinnige eisen van Raiola in Chelsea-deal Haaland

25 augustus 2021, 07:53

Mino Raiola is woensdagochtend in de Duitse media flink aangevallen. De zaakwaarnemer van onder anderen Erling Haaland (21) zou lijden aan salaris-waanzin. De belangenbehartiger zou vijftig miljoen per jaar voor de Noorse aanvaller hebben gevraagd aan het geïnteresseerde Chelsea en zou zelf eenmalig veertig miljoen incasseren voor zijn diensten.

Daar pakt BILD groots mee uit op de voorpagina, waarop 'Gehalts-Wahnsinn' valt te lezen. Chelsea, dat inmiddels Romelu Lukaku naar Londen haalde voor meer dan honderd miljoen euro, zou belangstelling hebben gehad in de superster van Borussia Dortmund. Samen met Haaland's vader bezocht Raiola diverse topclubs deze zomer, maar tot een transfer kwam het vooralsnog niet.

Volgens het DuItse medium heeft dat vooral te maken met de bizarre eisen van Raiola. De goedgevulde zaakwaarnemer stelde dusdanige hoge eisen, dat een zomertransfer niet realistisch meer was. Daardoor blijft hij nog minimaal een seizoen bij BVB en lijkt een gang naar Chelsea door de overgang van Lukaku ook in de komende jaren uitgesloten.

Lees ookChelsea wil toeslaan

BILD verwacht dat in de zomer van 2022 er alsnog een grote transfer zal komen rondom Haaland. Chelsea is dus afgehaakt en ook Bayern München en de huidige werkgever Borussia Dortmund zouden dan geen serieuze kanshebbers zijn in de race om Haaland als het grote geweld losbarst. Of Raiola een deel van zijn krankzinnige eisen zal laten varen, is zeer twijfelachtig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen