Ajax beloont ontwikkeling Fitz-Jim (18) met nieuw contract

26 augustus 2021, 21:48

Kian Fitz-Jim heeft zijn contract bij Ajax verlengd, zo maakt de Amsterdamse club donderdagavond via de officiële kanalen wereldkundig. De achttienjarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2024 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Het vorige contract van Fitz-Jim liep volgend jaar zomer af. De middenvelder maakte eind vorig jaar zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd tussen Telstar en Jong Ajax. Daarna volgden nog 22 optredens in het beloftenteam.

Erik ten Hag nam Fitz-Jim deze zomer mee naar de trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk. "Ik heb veel meegetraind met het eerste en kunnen spelen. Ik heb veel geleerd over hoe de spelers omgaan met de sport. Dat neem ik allemaal mee in mijn rugzakje", zegt het talent daarover.

Op zijn officiële debuut in de hoofdmacht wacht de middenvelder nog. Wel maakte hij vorig seizoen tegen Vitesse een keer deel uit van de wedstrijdselectie. "Vanuit daar wil ik een belangrijke rol bij Ajax 1 gaan spelen. Maar nu eerst bij Jong Ajax minuten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen