Deze Eredivisionisten kregen hun gewenste transfer niet

1 september 2021 – De transferwindow is in de meeste delen van Europa reeds gesloten, waardoor de selecties in ieder geval tot de winterstop grotendeels intact zullen blijven. Diverse Eredivisieclubs gingen in de slotfase van Deadline Day nog snel de markt op, terwijl er ook spelers waren die tot middernacht hun telefoon in de gaten hielden. Voor deze spelers kwam geen belletje.

Deze Eredivisionisten kregen hun gewenste transfer niet

Bij Vitesse bleef het dinsdagavond opvallend rustig. Riechedly Bazoer en Oussama Tannane hoopten hun uitstekende prestaties van vorig seizoen deze zomer te verzilveren op de markt, maar zij bleven noodgedwongen in Arnhem. Voor het duo kwam de juiste club uiteindelijk niet voorbij, net als bij Ajacieden Nicolás Tagliafico, André Onana en David Neres gebeurde. Mogelijk komt voor de sterspelers nog interesse uit Rusland.

PSV haalde met Carlos Vinícius een nieuwe spits in huis, maar leek tegelijkertijd rekening te moeten houden met een vertrek van Ritsu Doan: de geïnteresseerde Duitse clubs pakten echter niet door.

Ook SC Heerenveen kon geen zaken meer doen op de markt. De Friezen grepen volgens Omrop Fryslan uiteindelijk naast 'meer dan tien spitsen'. De Friese formatie hield de door AZ begeerde Joey Veerman uiteindelijk aan boord, aangezien zijn vraagprijs te gortig bleek. Ook Owen Wijndal, die momenteel herstelt van een blessure, bleef AZ trouw.

Eredivisie

gerelateerd