PSV houdt er rekening mee dat er nog spelers vertrekken

2 september 2021, 09:02

PSV liet op de slotdag van de transfermarkt Nick Viergever nog naar Greuther Fürth vertrekken, terwijl Ritsu Doan in Eindhoven bleef. Toch houdt de club er rekening mee dat er ook na de transferdeadline in de meeste Europese landen nog spelers verkassen. Zelf zal het transfervrij zeer vermoedelijk niet meer toeslaan.

Dat laat directeur voetbalzaken John de Jong weten tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik verwacht niet dat we nog een nieuweling transfervrij oppikken", stelt hij desgevraagd. "Wel kunnen er nog een paar spelers vertrekken, omdat in andere landen de transfermarkten nog iets langer open zijn. Voor Derrick Luckassen en Érick Gutiérrez zou dat kunnen gelden." Mocht er voor Doan een koopoptie komen, valt ook dat niet uit te sluiten. Duitse clubs wilden hem alleen huren, daar stond PSV niet voor open.

Ook werd de technisch eindverantwoordelijke gevraagd naar diverse aan PSV gelinkte spelers, zoals Luuk de Jong. Hij was 'een belangrijke optie' voor de Eindhovenaren. "Hoewel we wisten dat de kans groot was dat hij in Spanje zou blijven. Luuk was daar naar ons toe heel open in. Op het moment dat Sevilla bijna twee weken geleden een nieuwe spits aantrok, heb ik nog wel een nieuwe poging gewaagd en bleek dat we er met de club uit konden komen. Luuk is daarna snel duidelijk geweest en heeft opnieuw aangegeven dat hij in Spanje voor zijn kans wilde gaan."

Andere geruchten die de ronde deden, zoals Jérôme Boateng en Lorenzo Insigne, klopten volgens De Jong niet. Met en middenvelder Angelo Fulgini werd in een verder verleden wel gesproken. Op de slotdag zou er op hem nog zijn geboden, maar dat wil De Jong niet bevestigen. "We hebben ons nu met Carlos Vinícius op de laatste dag opnieuw op een belangrijke positie kunnen versterken", aldus de voormalig middenvelder. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen