'PSV laat geblesseerd talent niet vallen: aanbieding blijft staan'

3 september 2021, 22:20   Bijgewerkt: 3 september 2021, 22:25

Bij PSV ligt nog altijd een meerjarig contract klaar voor de getalenteerde rechtsback Shurandy Sambo. De club deed hem al eerder een aanbieding om zijn contract te verlengen, maar vervolgens raakte de twintigjarige jeugdspeler al voor de tweede keer in zijn carrière zwaar geblesseerd. PSV laat Sambo echter niet vallen.

Volgens het Eindhovens Dagblad blijft de aanbieding voor Sambo namelijk gewoon staan. De krant sprak van een 'steuntje in de rug' voor de back, die een maandenlange revalidatie tegemoet gaat. De kans dat Sambo inderdaad bijtekent lijkt daarmee groot, daar de verdediger zelf eerder al neigde om voor een langer verblijf in Eindhoven te kiezen.

Bijtekenen bij PSV was overigens niet de enige optie van Sambo. Het ED weet dat hij voor zijn blessure op de belangstelling van meerdere clubs kon rekenen. Zo zou het Italiaanse Sassuolo Sambo hebben willen kopen. Ook een verhuur was een (voor PSV acceptabelere) optie. SC Cambuur leek daarvoor de beste papieren te hebben, maar de blessure van Sambo gooide roet in het eten. 

Sambo geldt als een groot talent in de jeugdopleiding van PSV. Vorig seizoen maakte hij in de Keuken Kampioen Divisie veel indruk bij Jong PSV, waar met name zijn aanvallende bijdrage opviel. In 35 wedstrijden was de vleugelverdediger goed voor zes goals en vijf assists. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen