Götze legt langer PSV-verblijf uit, ondanks buitenlandse interesse

6 september 2021, 09:23

Mario Götze blijft bij PSV. De Duitse middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2025. Directeur Voetbalzaken John de Jong is blij met de nieuwe overeenkomst, maar ook de Duitse spelmaker is in zijn nopjes met het verlengde contract.

"Ik ben erg gelukkig met wat ik hier heb gevonden. PSV is een fijne club en ik kan hier werken onder een uitstekende coach en begeleidende staf. Daarnaast is de energie die rondom ons team hangt erg prettig. Het totale plaatje klopt en daarom ben ik erg blij dat ik mijn voetbalcarrière hier kan vervolgen", legt Götze zijn keuze uit om langer in het Philips Stadion te blijven. 

Hij wil successen boeken met de Eindhovenaren. Het doel? De landstitel pakken na een jarenlange droogte. "De basis daarvoor is deze zomer gelegd. Het zal een grote uitdaging zijn om het niveau dat we hebben aangetikt tien maanden lang vast te houden, maar dat is wel het doel dat ik mezelf heb gesteld. We kunnen ons nog verder ontwikkelen en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken."

Lees ook: Götze brengt bijzonder bezoekje aan Eindhovense snackbar

De Jong hoort het met plezier aan. Hij is blij dat de aanvallende middenvelder blijft, vertelt hij op de website van de club. "Het is geen geheim dat Mario een bepalende speler voor het team en in het realiseren van onze ambities is. Er was ons veel aan gelegen om hem langer voor PSV te behouden. In de laatste dagen van het transferwindow hebben verschillende clubs serieuze belangstelling voor hem getoond. Enkele daarvan zijn actief in het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League. Ondanks zijn wens om op dat podium te spelen, kiest Mario voor PSV. Hij wil prijzen winnen met de club. Die ambitie delen wij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen