Senesi staat open voor nieuw contract bij Feyenoord

29 september 2021, 15:27   Bijgewerkt: 29 september 2021, 15:46

Marcos Senesi weet nog niet hoe zijn toekomst eruit komt te zien. De Argentijnse centrumverdediger heeft nog een tweejarig contract in de Kuip, maar Feyenoord hoopt zijn verbintenis te verlengen. De linksbenige verdediger hoopt zich de komende maanden in Rotterdam in de kijker te spelen van de nationale ploeg van Argentinië.

"Mijn manager houdt zich bezig met mijn contract", vertelt Senesi. "Ik richt me nu op Feyenoord, dat is het belangrijkste. Ik heb het erg naar mijn zin bij Feyenoord en ik heb nog een tweejarig contract. Ik sta er voor open, maar dat soort zaken worden dus geregeld door mijn manager", aldus de verdediger op de voorbereidende persconferentie richting Slavia Praag-thuis.

Lees ook: Arne Slot verwacht zware wedstrijd voor Feyenoord

Senesi kreeg onlangs de vraag of hij derde aanvoerder wilde zijn. "Ik heb meteen ja gezegd. Het is een mooie eer en een prachtige verantwoordelijkheid", vindt Senesi. "Ik ben heel blij met de liefde, ook van de fans. Ik kijk er naar uit om nog meer te geven. Slavia Praag is een moeilijke tegenstander, we zullen goed moeten zijn. Details zullen de wedstrijd beslissen."

Senesi blijft hopen op een plek in de Argentijnse selectie. "Ik werk keihard voor een kans. Ik voel wel vertrouwen, ik moet alleen de kans krijgen om te laten zien dat ik er klaar voor ben. Ze houden me in ieder geval in de gaten. Het is een eer om het shirt van je land te dragen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen