Arnesen over contract: "Hebben nog niet gesproken"

3 oktober 2021, 10:28

Frank Arnesen is dit seizoen uitstekend bezig als technisch directeur van Feyenoord. Het lijkt er dan ook op dat de Deen zijn contract in de Kuip snel gaat verlengen. De Rotterdammers willen in ieder geval graag verder met de technisch directeur, die deze zomer uitstekende zaken deed.

"Dat is nog niet aan de orde, maar ik heb het prima naar mijn zin", liet Arnesen zondagochtend weten bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "We gaan het de komende periode bekijken. We hebben nog geen gesprekken gehad, maar het voelt allemaal heel positief. Ik voel me goed en Feyenoord is een geweldige club."

Arnesen krijgt ook van de aanhang van Feyenoord steeds meer krediet en verwacht dat er snel meer nieuws gaat volgen over zijn contract. We zijn met iets bezig en dat vind ik geweldig. Ik had niet verwacht dat alles zo snel zo goed zou gaan. De duidelijkheid gaat er wel komen. We gaan zien wat er gaat gebeuren."

De 65-jarige td haalde afgelopen zomer Arne Slot als nieuwe hoofdtrainer in huis. Daarnaast werden uitstekende aanwinsten als Guus Til, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Marcus Holmgren Pedersen voor een schijntje werden binnengehaald. Zondagmiddag (16.45 uur) gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen