Diallo reageert op afgeketste Feyenoord-deal: "Frustrerend"

14 oktober 2021 – Het had niet veel gescheeld of Manchester United-talent Amad Diallo had dit seizoen voor Feyenoord gespeeld. Zijn huurtransfer was al zo goed als rond toen deze door een dijbeenblessure toch nog afketste. Nu hij bijna hersteld is, blikte Diallo zelf voor het eerst terug op afgelopen zomer.

Diallo reageert op afgeketste Feyenoord-deal: "Frustrerend"

Op de clubwebsite van Manchester United vertelde Diallo hoe hij baalde dat hij niet naar Feyenoord kon. "Bij een blessure moet je mentaal sterk zijn. Dat gold zeker voor mij, omdat ik eigenlijk verhuurd had moeten worden. Door mijn blessure kon het niet doorgaan. Dat was frustrerend, maar ik hoop nu snel weer op mijn top te zijn."

Inmiddels is Diallo weer hersteld van zijn blessure. "Het voelt goed om terug te zijn. Als je er zo lang uitligt, voelt het alsof je je tijd verdoet. Uiteraard ben ik blij dat ik weer terug ben en hoop ik nu blessurevrij te blijven en door te kunnen gaan", aldus de negentienjarige Diallo, die vorig seizoen tot acht officiële wedstrijden in de hoofdmacht van United kwam.

Overigens is het niet helemaal uitgesloten dat Diallo alsnog (tijdelijk) naar Feyenoord verkast. Feyenoord Transfermarkt berichtte eerder dat de Rotterdammers in de winterstop opnieuw een poging willen wagen, dit keer wellicht voor een langere periode. Daarbij zou overwintering in de Conference League de kansen van Feyenoord naar verluidt aanzienlijk vergroten. 

Lees ook: 'Feyenoord meldt zich in de winter weer bij Manchester United'

Feyenoord

gerelateerd