Feyenoord beloont assistent De Wolf met jarenlang contract

28 oktober 2021, 15:09

Feyenoord heeft het contract van assistent-coach John de Wolf (58) donderdagmiddag opengebroken en verlengd. De rechterhand van Arne Slot heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem in elk geval tot en met 2025 bij de club houdt. Daarmee blijft de clubman voorlopig dus nog wel even verbonden aan Feyenoord.

Dat heeft de club bekend gemaakt op de officiële kanalen. Onder Dick Advocaat werd De Wolf toegevoegd aan de technische staf en al snel ontstond er een klik tussen beide partijen. De oud-verdediger, die als speler ook jarenlang in De Kuip speelde, past perfect in de cultuur van de Rotterdamse club en al snel werd duidelijk dat hij ook na het naderende afscheid van Advocaat gewoon zou aanblijven.

"We zijn zeer tevreden met John", stelt technisch directeur Frank Arnesen. "Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer. Logisch dus dat we hem langer aan ons willen binden. We zijn maar wat blij dat hij nog drie jaar bij ons blijft."

Lees ookDe Wolf over Bakkati: "Iedereen bij Feyenoord vindt het jammer"

Als speler won De Wolf eenmaal het landskampioenschap (1993) en drie keer de KNVB Beker (1991, 1992, 1994) met de Stadionclub. "Feyenoord is mijn club, mijn thuis", laat de voormalig verdediger dan ook weten. "We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen