Mallahi eerlijk: "Er was interesse van Chelsea, Ajax en PSV"

31 oktober 2021 – FC Utrecht boekte zondagmiddag een afgetekende overwinning op Willem ll. Bart Ramselaar was de grote man met een hattrick tijdens de 5-1 zege, maar het mooiste doelpunt kwam op naam van toptalent Mohamed Mallahi. De voetballer, die in Kanaleneiland is opgegroeid, is trots.

Mallahi eerlijk: "Er was interesse van Chelsea, Ajax en PSV"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Met een prachtig afstandsschot zorgde hij voor de vierde treffer van de thuisploeg. Dit seizoen zit Mallahi steeds vaker bij de selectie, terwijl hij wekelijks minuten maakt bij de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie. Hij is blij dat hij zich heeft kunnen onderscheiden. "Een mooi doelpunt, ik maak 'm bijna uit stilstand. Toevallig heb ik hier de afgelopen weken op getraind. Dat de bal er dan zo ingaat, is mooi."

Het eerste elftal van de Domstedelingen halen is een droom, stelt het talent bij ESPN. "Ik wou echt heel graag hier als jongen van de stad doorbreken. Er was een paar jaar geleden interesse van Chelsea, Ajax en PSV. Maar ik had een goed gevoel bij Utrecht. Ik wou gewoon zekerheid en de zekerheid voor mij hier in Utrecht was groter", aldus de dribbelaar, die daardoor Kanaleneiland tot dusver niet heeft moeten verlaten. "Het is de mooiste wijk van de wereld", vertelt hij lachend.

Ramselaar
Zijn collega Ramselaar maakte eerder wel de overstap naar Eindhoven en is inmiddels weer terug in de Galgenwaard. "Bij PSV heb ik twee hele mooie jaren gehad. Ik ben kampioen geworden, speelde bijna alles. Toen kwam er een nieuwe trainer, die andere keuzes maakte. Dat moest ik accepteren. Het beste voor mij was om te blijven spelen, waardoor ik graag bij Jong PSV wilde spelen", blikt de middenvelder terug. Daarna keerde hij terug bij zijn jeugdliefde, al is een nieuwe stap niet uitgesloten. "Ik wil het maximale uit mijn carrière halen. Ik wil de weg omhoog weer inzetten."

De middenvelder is op de goede weg, zondagmiddag scoorde hij zijn eerste hattrick ooit. "Dit is altijd lekker. Drie doelpunten maken, 5-1 winnen, dat is top. In de F'jes heb ik wel eens een hattrick gemaakt, maar in het profvoetbal nog niet", vertelt de voetballer, die tegen de Tilburgers als aanvallende middenvelder mocht starten. "Daar ben ik het best. Maar wij spelen aan de linkerkant met iemand die veel aan de binnenkant speelt. Daar kan ik ook spelen. Ik ben niet gewend om ballen mee naar huis te mogen nemen, maar deze gaat zeker mee", besluit Ramselaar tevreden.

Ajax

gerelateerd