'Feyenoord heeft opvolger Koevermans in vizier bij LA Galaxy'

31 oktober 2021, 22:37   Bijgewerkt: 31 oktober 2021, 23:20

Feyenoord hoopt in Dennis te Kloese een nieuwe algemeen directeur te strikken. De Nederlander, die in de Verenigde Staten werkzaam is bij topclub LA Galaxy, geldt als topkandidaat als opvolger van Mark Koevermans. De huidige algemeen diecteur heeft zijn ontslag ingediend nadat hij en zijn gezinsleden meermaals werden bedreigd door de achterban van Feyenoord.

Dat meldt De Telegraaf. Te Kloese heeft in de Verenigde Staten een grote staat van dienst en was eveneens actief als directeur van de Mexicaanse voetbalbond. Het is de reden waarom Feyenoord Te Kloese al langer in beeld heeft. De gesprekken met de bewindspersoon zijn inmiddels geopend, maar er is nog geen akkoord bereikt over een overstap.

Lees ook: Maaskant ziet functie bij Feyenoord zitten: "Makkelijk te besturen"

Feyenoord is echter niet de enige club die in de markt is voor de 46-jarige directeur. Ook Houston Dynamo heeft volgens de krant namelijk interesse in Te Kloese. De Nederlander heeft een aflopend contract bij LA Galaxy en lijkt in ieder geval niet van plan om dat te gaan verlengen. Te Kloese staat sinds 2018 onder contract bij de Amerikaanse topclub.

De grootste stunt van Te Kloese was dat hij er in zijn eerste jaar in slaagde om Zlatan Ibrahimovic naar de Verenigde Staten te halen. De superspits maakte bijzonder veel indruk in de Major League Soccer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen