Bazoer bevestigt interesse PSV, winterse transfer ook een optie

4 januari 2022, 15:38   Bijgewerkt: 4 januari 2022, 15:47

Riechedly Bazoer heeft in een interview met Omroep Gelderland bevestigd dat hij in de belangstelling staat van PSV. De 25-jarige libero beschikt over een aflopend contract, waardoor hij Vitesse na dit seizoen transfervrij kan verlaten. Een winterse overgang behoort is eveneens een optie, erkent Bazoer.

"Ik ga er niet omheen draaien", steekt Bazoer van wal. "Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV (John de Jong, red.) gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek. Zowel in de zomer als nu in de winterperiode is het een optie."

Bazoer kwam eerder tussen 2006 en 2012 uit voor PSV. Via Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en Vitesse keert hij nu mogelijk terug op het oude nest. "Ik woon zelf nog altijd in Eindhoven, ken daar ook nog steeds veel mensen van de club. Ik heb de ambitieuze plannen inderdaad ook meegekregen. We gaan het zien. Alles moet wel kloppen. Voorlopig zit ik hier en heb ik ik het goed naar mijn zin bij Vitesse", aldus Bazoer.

Dinsdagmorgen maakten enkele media de interesse van PSV in Bazoer bekend. "Ik was ook wel verrast toen ik het in de media zag. Je probeert het stil te houden, maar dat is moeilijk. Na dit gesprek met jullie ga ik direct mijn broer bellen, die ook mijn zaakwaarnemer is. Dan hoor ik wel wat de stand van zaken is", aldus de zesvoudig Oranje-international, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan.

Mocht PSV zich nog deze maand willen versterken met Bazoer, dan moeten de Eindhovenaren in de buidel tasten. "Iedere speler heeft zijn prijs", zegt trainer Thomas Letsch. "Als PSV dat concreet zou willen en Bazoer ook zullen we praten. Maar ik zou dat wel jammer vinden. Het liefst houden we Bazoer tot het einde van dit seizoen. We werken nu al anderhalf jaar heel prettig samen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen