Advies uit Rotterdam voor Eriksen: "Club die volledig achter je staat"

6 januari 2022, 07:56

Feyenoord-directeur Frank Arnesen kijkt uit naar het moment dat Christian Eriksen weer in een profduel te zien is als voetballen. De Deense middenvelder mikt op een terugkeer op het hoogste niveau, nu zijn contract bij Internazionale is ontbonden.

In Italië mag Eriksen door zijn hartkastje niet meer uitkomen. Arnesen, 52-voudig Deens international, zag een gemotiveerde Eriksen in een interview op de landelijke televisie. "Ik vond het leuk om het interview met hem te zien. De manier waarop hij zichzelf formuleerde en zijn mentale kracht waren mooi om te zien. Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat hij er weer is'" begint Arnesen bij TV2.

Het belangrijkste advies dat hij voor Eriksen heeft? "Het is niet de vraag of er een club is die hem wil, maar de vraag is wat Christian zelf wil. Veel clubs zullen in hem geïnteresseerd zijn, maar het gaat erom - en zowel hij als zijn zaakwaarnemer weten dat ook - een club te vinden die honderd procent achter hem staat. En waar hij de tijd krijgt om zich zowel fysiek als mentaal klaar te maken om te spelen."

Lees ook: 'Het vuur in Eriksen brandt als nooit tevoren'

Eriksen gaf tevens aan uit te willen komen op het WK Voetbal in Qatar, aan het einde van dit jaar. "Ik voel me goed, ben fit. Voel me niet anders dan normaal, eigenlijk. Of ik geselecteerd ga worden, is natuurlijk een ander verhaal. Maar ik wil heel graag naar het WK." De laatste weken wordt de naam van Eriksen veelvuldig gelinkt aan zijn ex-club Ajax, maar van een terugkeer is nog geen sprake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen