'sc Heerenveen pikt Veerman-opvolger gratis op'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 januari 2022 – Heerenveen heeft snel gehandeld na het vertrek van Joey Veerman. De club haalt Anas Tahiri als zijn vervanger. De middenvelder is transfervrij na zijn vertrek bij het Roemeense Cluj en gaat in het Abe Lenstra een contract tekenen voor 2,5 jaar.

'sc Heerenveen pikt Veerman-opvolger gratis op'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt de Telegraaf. Tahiri speelde afgelopen seizoen nog in de Eredivisie bij RKC, waar hij geregeld aanvoerder was. Hij kon zijn contract verlengen in Noord-Brabant, maar besloot om van de situatie gebruik te maken en als transfervrije speler een nieuwe stap te maken. Besiktas was in de markt voor hem, maar de keuze viel op de Roemeense topclub. Met die ploeg speelde hij kwalificatieduels voor de Champions League, maar uiteindelijk moest Cluj genoegen nemen met een plek in de Conference League.

Dat kostte trainer Cristian Panin al vroeg in het seizoen zijn ontslag, waardoor de middenvelder niet meer in actie kwam. Dat terwijl hij zo goed begon. In de eerste vier wedstrijden kreeg hij speeltijd en bij zijn competitiedebuut wist hij zelfs een doelpunt te maken. Daarna was het succesverhaal echter snel voorbij, waarna hij de laatste weken niet eens meer bij de wedstrijdselectie zat. Daarom hebben speler en club hebben besloten om uit elkaar te gaan.

Het betekent dat Heerenveen niks hoeft te betalen voor de middenvelder, waardoor er geld overblijft voor meerdere nieuwelingen. Het is geen geheim dat de ploeg nog zoekt naar een extra spits en dat ook een buitenspeler met rendement geen overbodige luxe zou zijn.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd