Moeten matchwinner De Jong en debutant Scherpen vertrekken?

9 januari 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 8 januari 2022.

Qatar schrikt: Coulibaly krijgt hartaanval tijdens competitieduel

Ousmane Coulibaly heeft zaterdag een hartaanval gekregen tijdens een wedstrijd in Qatar. De verdediger van Al-Wakrah zakte tijdens het duel met Al-Rayyan uit het niets naar de grond. Hij werd op het veld behandeld, voor hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Amsterdammer schrijft geschiedenis in FA Cup: "Onwerkelijk"

Akwasi Asante kan zijn geluk niet op. De voetballer scoorde zaterdagavond tegen Chelsea in de FA Cup. De in Amsterdam geboren voetballer is de eerste speler in 107 jaar die een doelpunt heeft gemaakt op Stamford Bridge als 'non league-speler'. Zijn team Chesterfield stond met 5-0 achter toen hij de eretreffer scoorde.

Xavi looft teleurgestelde De Jong, maar sluit vertrek niet uit

Luuk de Jong was zaterdagavond weer de grote man bij FC Barcelona, al heerste na het laatste fluitsignaal een grafstemming bij de Catalanen. De ploeg gaf in de slotfase een voorsprong uit handen tegen Granada. Het zorgde voor teleurstelling bij de doelpuntenmaker, die zich helemaal heeft terug geknokt na een moeilijke fase. 

Scherpen hoopt op verhuur: "Op dit moment het beste"

Kjell Scherpen heeft zaterdag zijn langverwachte debuut gemaakt voor Brighton & Hove Albion. De doelman hoopt dat hij de komende maanden verhuurd kan worden. De Nederlander heeft één doel: zo veel mogelijk minuten maken op dit moment. Dat zit er momenteel niet in bij de Premier League-club, waar hij zijn meerdere moet erkennen in Robert Sánchez.

'Europese clubs staan in de rij voor David Neres'

Peter Bosz wil deze winter winkelen bij Ajax. De trainer van Olympique Lyonnais zou oren hebben naar de komst van David Neres, die in Amsterdam niet meer kan rekenen op veel speeltijd. Dat heeft alles te maken met de moordende concurrentie in de vorm van Antony, Dusan Tadic en Steven Berghuis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen