'Tottenham wil toch graag af van Bergwijn, Ajax heeft bod gedaan'

9 januari 2022, 20:45   Bijgewerkt: 9 januari 2022, 20:55

Antonio Conte had in een interview duidelijk gemaakt dat hij Steven Bergwijn graag bij zijn selectie wil houden, waardoor het er lang op leek dat de Nederlander deze winter geen transfer zou maken. Dat gegeven is inmiddels volledig van de baan, want volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft het clubbestuur van Tottenham besloten dat Bergwijn mag vertrekken.

De club staat er zelfs voor open om hem definitief van de hand te doen. Volgens Romano zijn er diverse clubs in de race voor de buitenspeler, maar Romano heeft speciaal aandacht voor Ajax. De interesse van de Nederlandse kampioen schemert al langer door in Londen en dat wordt nu ook bevestigd. Ajax zou namelijk zelfs al een eerste miljoenenbod hebben neergelegd bij Tottenham.

Romano beweert echter dat Ajax niet de enige club is die een concreet bod heeft gedaan, maar dat er meerdere clubs zijn. Het bod van Ajax is niet geaccepteerd door Tottenham, waardoor het nog altijd een 'open race' is om de handtekening van Bergwijn. Bergwijn zelf heeft zich nog niet uitgelaten over een eventueel vertrek bij zijn huidige club.

Bergwijn speelde in het verleden al in de jeugd bij Ajax, maar had het daar niet naar zijn zin. Hij wisselde de club daardoor in voor PSV, waar hij doorbrak in het profvoetbal. Na enkele succesvolle jaren in Eindhoven, dwong hij een transfer af naar de Premier League. Tottenham legde maar liefst dertig miljoen euro op tafel, maar de aanvaller kon dat bedrag nooit waarmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen