Lyon-voorzitter over mogelijke opvolger Bosz: "Denk vaak aan hem"

13 januari 2022 – De druk op trainer Peter Bosz bij Olympique Lyon blijft groot. Ondanks dat de ploeg 2022 goed van start ging met een verdienstelijk punt (1-1) tegen koploper Paris Saint-Germain, zal de weg naar boven snel moeten worden ingezet.

Lyon-voorzitter over mogelijke opvolger Bosz: "Denk vaak aan hem"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lyon staat in Ligue 1 op een teleurstellende elfde plaats, al moet worden gezegd dat het kort op elkaar zit in de Franse competitie. Zo heeft nummer vier Stade Rennes slechts zes punten meer én één wedstrijd meer gespeeld dan Lyon, dat eerder dit seizoen ook nog eens een punt in mindering kreeg wegens wangedrag van de eigen achterban.

Eerder liet Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas doorschemeren dat Bosz tot ongeveer eind februari de kans krijgt om te bewijzen dat hij nog steeds de juiste man voor de trainersklus is. Achter die uitspraken staat de voorzitter nog steeds. "Het is moeilijk", begint Aulas bij Europe1. "De resultaten zijn niet zoals we ze graag zouden zien. We zeiden dat we met de huidige trainer doorgaan tot eind februari om te zien wat er gebeurt. Maar ik denk niet dat we in gevaar gaan komen. We zullen niet gek gaan doen."

Lees ook: Bosz moest bij EL-finale Ajax kiezen tussen Frenkie en Nouri

Aulas zou wel al een mogelijke vervanger voor Bosz in gedachten hebben: voormalig PSG-coach Laurent Blanc. "Ja, ik denk nog steeds aan hem", geeft Aulas toe. "Hij heeft een ongelooflijke bagage aan ervaring en staat op ons lijstje. Of hij straks onze trainer is? Je weet maar nooit."

Reacties

Ligue 1

gerelateerd