'Hendrix blijft bij Spartak Moskou na afzeggen transfer naar MLS'

15 januari 2022 – Jorrit Hendrix maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Spartak Moskou, maar ondanks een veelbelovend begin vervult de middenvelder in de Russische hoofdstad al geruimte tijd een bijrol. Hendrix had tijdens deze transferwindow een uitweg uit Rusland, maar geen interesse in een Amerikaans avontuur.

'Hendrix blijft bij Spartak Moskou na afzeggen transfer naar MLS'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Sport-Express, dat het vaak wel bij het rechte eind heeft. Hendrix had voor circa 800.000 euro naar de Major League Soccer (MLS) kunnen verkassen, maar de voormalig PSV'er bedankte voor het aanbod. Het medium laat niet weten om welke club uit de Verenigde Staten het zou gaan.

Hendrix ging eerder bij hetzelfde Sport-Express nog in op vragen over zijn toekomst bij de Russische topclub. "Of ik bij Spartak blijf? Waarom stel je die vraag aan mij? Ik ben net terug van mijn vakantie en wil me nu graag voorbereiden op het nieuwe seizoen", reageerde hij ietwat geïrriteerd. Hendrix zou echter niet meer in de plannen van Spartak voorkomen, waardoor een nieuwe stap in zijn loopbaan de beste oplossing lijkt. De Nederlander zou belangstelling genieten van Antalyspor en Khimki.

Lees ook: Spartak wilde van Hendrix af, maar hij kiest voor Russische bank

Het contract van Hendrix in Moskou loopt nog door tot de zomer van 2024. Het perspectief op speelminuten lijkt er niet groter op te zijn geworden voor Hendrix, dat met Danil Prutsev van Krylya Sovetov Samara een nieuwe aankoop heeft gedaan op Hendrix' positie.

Premier League

gerelateerd