Gakpo reageert op mogelijke Ajax-transfer Ihattaren: "Jammer"

20 januari 2022, 23:46

Cody Gakpo vindt het 'jammer' dat Mohamed Ihattaren op weg is naar Ajax. De middenvelder van PSV had zijn voormalige ploeggenoot liever elders zijn loopbaan nieuw leven zien inblazen.

Dat zegt de Oranje-international donderdag na afloop van het door PSV met 2-1 gewonnen bekerduel tegen Telstar bij ESPN. Op diezelfde dag kwam het verrassende nieuws naar buiten dat niet FC Utrecht, maar Ajax dicht bij de handtekening van de Juventus-speler is. Ihattaren stond aan het begin van het seizoen nog onder contract bij PSV.

"Of ik contact heb gehad met Ihattaren? Nee, geen contact met Mo", zegt Gakpo. "Ik hoop dat het goed met hem gaat." Hij gunt de oud-PSV'er een club waar hij weer wekelijks aan spelen komt. "Ik hoop persoonlijk gewoon dat hij weer lekker aan het voetballen komt", gaat Gakpo verder over Ihattaren. "Het is dan jammer als hij naar onze concurrent gaat, maar dat zijn de keuzes die hij zelf moet maken."

Lees ook: 'Ajax wil koopoptie Ihattaren

Gakpo en Ihattaren konden goed met elkaar overweg bij PSV. Beiden zullen elkaar - mits de transfer van Ihattaren dan al is afgerond - zondag waarschijnlijk nog niet treffen in Eindhoven, als koploper PSV de Amsterdammers ontvangt in het Philips Stadion. Als Ajax wint, gaat de ploeg van coach Erik ten Hag over de Eindhovenaren heen. Wint PSV, dan zetten de Brabanders de landskampioen op vier punten achterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen