Ajax blijft op aanvaller jagen en houdt Heerenveen-transfer tegen

25 januari 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 24 januari.

Ajax blijft op aanvaller jagen en houdt Heerenveen-transfer tegen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.


Clubman Johnny Jansen ontslagen bij SC Heerenveen
Helemaal als een verrassing kwam het niet, maar nu is het officieel: SC Heerenveen moet op zoek naar een nieuwe trainer. Johnny Jansen is door technisch manager Ferry de Haan per direct op straat gezet. Dat terwijl het gesprek eigenlijk bedoeld was om te praten over de toekomst.

'SC Heerenveen krijgt 'nee' te horen van Ajax in trainer-zoektocht'
SC Heerenveen heeft bij Ajax aangeklopt voor de opvolger van Johnny Jansen. De Friezen wilden Mitchell van der Gaag oppikken, maar hij mag niet vertrekken van de Amsterdamse club. De assistent-trainer wordt binnen de koploper gezien als een belangrijke schakel in de technische staf.

'Ajax wil laatste poging doen voor Bergwijn en kijkt naar Braziliaan'
De transfer van Steven Bergwijn is nog niet helemaal van de baan. Ajax zou nog een laatste poging willen doen om de aanvaller van Tottenham Hotspur over te nemen. Hij wordt al maanden gelinkt aan een overstap naar Amsterdam, maar na zijn heldenrol tegen Leicester City leek er een streep door het plan te kunnen.

Drama in Kameroen: zes supporters overleden in overvol stadion
Een dramatische avond in Kameroen, waar het gastland van de Afrika Cup in actie kwam. Rondom het stadion waar de wedstrijd plaatsvond, zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Daarnaast zijn er nog veel gewonden.

Comoren verliest van Onana, maar verovert de harten
Andre Onana is door naar de volgende ronde op de Afrika Cup. De doelman moest één bal uit het net vissen, maar won wel van de Comoren (2-1). Dat het gastland door zou gaan, was overigens geen verrassing. Bij de tegenstander waren er namelijk behoorlijk wat problemen.

Reacties

Eredivisie