Infantino baart opzien met uitspraak, Ajax bereidt nieuw bod voor

28 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 27 januari 2022, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 27 januari.

Belletje Dennis Bergkamp wakkerde interesse in Van de Beek aan

Een belletje van Dennis Bergkamp heeft de interesse van Crystal Palace in Donny van de Beek aangewakkerd, zo claimt Sky Sports. De voormalig aanvaller nam onlangs contact op met oud-ploeggenoot Patrick Vieira met de mededeling dat de 24-jarige middenvelder openstaat voor een tijdelijk vertrek bij Manchester United.

Infantino: "Niet 6.500, maar 3 doden bij bouw WK-stadions"

Volgens FIFA-voorzitter Gianni Infantino heeft de bouw van de stadions voor het WK in Qatar veel minder levens geëist dan wordt verondersteld. Onderzoek van The Guardian toonde vorig jaar aan dat sinds 2010 minstens 6.500 arbeidsmigranten zijn omgekomen bij werkzaamheden voor het toernooi.

PSV maakt einde aan speculaties over Cody Gakpo

Cody Gakpo heeft zijn contract bij PSV verlengd, zo maakt de Eindhovense club donderdagavond via de officiële kanalen bekend. De 22-jarige aanvaller ligt nu tot medio 2026 vast in het Philips Stadion. Hoewel Gakpo de afgelopen weken met meerdere Europese grootmachten in verband is gebracht, zal hij het seizoen bij PSV afmaken.

Juventus telt 75 miljoen neer voor alom begeerde aanvaller

Juventus heeft de strijd om de handtekening van Dusan Vlahovic gewonnen, zo maakt transferspecialist Fabrizio Romano bekend. De club uit Turijn neemt de 21-jarige spits uit Servië voor 75 miljoen euro over van Fiorentina. Vlahovic wordt binnenkort medisch gekeurd door zijn nieuwe club en zal dan zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten.

'Ajax gaat nieuw bod uitbrengen op Bergwijn'

Ajax heeft de hoop op de komst van Steven Bergwijn nog niet opgegeven. Volgens The Athletic zijn de Amsterdammers voornemens hun bod op de 24-jarige aanvaller te verhogen tot 22 miljoen euro. Daarmee komt Ajax aardig in de buurt van de vraagprijs die Tottenham Hotspur hanteert.

Camp Nou Spotify? 'Streamingdienst wil in zee gaan met Barça'

Spotify wil de nieuwe shirtsponsor van FC Barcelona worden, zo meldt Catalunya Ràdio. Mogelijk wordt de streamingdienst ook de naamgever van het stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen