Erik ten Hag sprak nog niet met Rangnick na transfer

2 mei 2022, 16:03

Erik ten Hag heeft nog niet met Ralf Rangnick gesproken nadat hij wereldkundig maakte dat hij Ajax na dit seizoen inruilt voor een avontuur bij Manchester United. Dat bevestigde de Duitse interim-coach in gesprek met Sky Sports.

Hoewel Rangnick graag met Ten Hag wil praten, is er van contact nog geen sprake geweest. "Als hij dat wil, sta ik daar uiteraard voor open", zei de Duitser afgelopen weekend. "Ik wil graag met hem onze meningen uitwisselen." Rangnick blijft komend seizoen samenwerken met zijn opvolger Ten Hag: de Duitser neemt een adviseursrol in.

Rangnick hoopt dat Ten Hag voor veranderingen gaat zorgen. "Ik hoop dat hij het team dermate anders gaat laten spelen en we de juiste spelers kunnen halen, dat de fans komend seizoen een heel ander team gaan zien. Ik hoop dat dat ook leidt tot een betere klassering op de ranglijst", aldus Rangnick, die momenteel met zijn ploeg slechts zesde staat.

De Mancunians staan de komende weken voor een hels karwei om de Champions League te bereiken. Dat lijkt met nog drie duels te gaan praktisch onmogelijk: nummer vier Arsenal heeft nu al acht punten meer. United voelt de hete adem van nummer zeven West Ham United in de nek. Maandagavond hervat Manchester United de Premier League met een thuiswedstrijd tegen Brentford.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen