PSV wil recordbedrag voor Cody Gakpo, fors Sangaré-prijskaartje

2 mei 2022, 16:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoewel PSV nog altijd hoopt Cody Gakpo te kunnen verleiden tot een langer verblijf, is een vertrek in de zomer zeker niet uitgesloten. Als de aanvaller komende zomer besluit zijn vleugels uit te slaan, hopen de Eindhovenaren een recordbedrag te vangen voor zijn transfer.

Volgens het Eindhovens Dagblad zet PSV in op een transfersom tussen de 35 en de 40 miljoen euro. Diverse clubs uit Engeland, waaronder Arsenal, zouden de buitenspeler hoog op hun verlanglijst hebben. Dat heeft Gakpo aan zichzelf te danken: in 23 Eredivisie-optredens was de aanvaller dit seizoen namelijk goed voor negen doelpunten en dertien assists.

Een transfer van veertig miljoen euro zou een record betekenen in Eindhoven. Nog altijd is Hirving Lozano de duurste speler die ooit werd opgehaald bij PSV. Napoli betaalde in 2019 zo'n 35 miljoen euro voor de Mexicaanse aanvaller, waarmee hij één miljoen euro meer opleverde dan Memphis Depay. Hij vertrok voor 34 miljoen naar Manchester United.

PSV hoopt Gakpo met het oog op het WK komend jaar winter te kunnen behouden. Bij PSV is de aanvaller gegarandeerd van een vaste basisplaats. PSV heeft bovendien niet de noodzaak om Gakpo van de hand te doen, aangezien er ook interesse is in diverse andere basisspelers. Volgens het ED zouden clubs bereid zijn om tussen de 25 en 30 miljoen euro te betalen voor de diensten van Ibrahim Sangaré.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen